Konec seznama
Korak za korakom do praga vašega doma
V nadaljevanju si oglejte predstavitev proizvodnje našega izdelka in spoznajte ljudi, ki so bili pri tem udeleženi.

1. Pridelava & obiranje: Različne province v Šrilanki
Kokosov oreh je plod kokosove palme, ki raste v tropskih državah, kot so Indonezija, Filipini, Indija, Šrilanka in Brazilija ter mnogim predstavlja zanesljiv vir dohodka. V Šrilanki kokosov oreh pridelujejo predvsem v zahodnih in severozahodnih provincah (znanih kot »Kokosov trikotnik«), v manjši meri pa v severnih, južnih in osrednjih provincah.
Za rast in rodnost kokosove palme je idealno toplo in vlažno podnebje. dmBio kokosova voda izvira iz kontrolirane ekološke pridelave kokosovega oreha v Šrilanki.
2. Predelava – Mirigama, Zahodna provinca, Šrilanka
V mestu Mirigama v Kokosovem trikotniku Zahodne province Šrilanke kokosovo vodo, ki jo zberejo z okoliških plantaž kokosa, predelajo in zapakirajo za dmBio kokosovo vodo.
3. Naš proizvodni partner & dobavitelj – Mirigama, Šrilanka
dmBio sodeluje z enim najstarejših podjetij za predelavo kokosovih orehov v Šrilanki. Gre za družinsko podjetje, ki so ga ustanovili leta 1920 v kraju Giriulla, v središču Kokosovega trikotnika Šrilanke in ga danes vodi že četrta generacija.
Naš proizvajalec je zavezan podpori lokalnih kmetijskih skupnosti. Kmete, kot je Gunapala, so na poti do eko certifikata izobrazili in jih podpirali.
4. Od nas do vas
dmBio kokosova voda iz naših logističnih centrov v krajih Waghäusel, Weilerswist in Wustermark opravi zadnjo etapo poti do naših dm prodajaln. Tam jo postavimo na police, kjer jo boste ob naslednjem nakupu lahko tudi našli.