Glavna navigacijaNavigacija po kategorijahGlavna vsebina

Grška nabodala s tortelini

dm-drogeriemarkt

dm drogerie markt d.o.o.

2. 7. 2024

Grška nabodala s tortelini

Pripravljeno v 30 Min.

fingerfood

vegetarijansko

Sestavine

za 7 obrokov

za grška nabodala s tortelini

  • 250 g dmBio tortelinov z zelenjavnim polnilom

  • 200 g lubenice

  • 1 kozarec dmBio kalamon oliv

  • 125 g vložene rdeče paprike s feta sirom

  • 150 g kock vloženega feta sira 2 stebli mete

  • 2 stebli mete

  • grobo mlet poper

  • 2 žlici dmBio oljčnega olja

  • 2 žlici dmBio balzamičnega kisa

Priprava

grških nabodal s tortelini

  1. korak

    Torteline skuhajte po navodilih na embalaži, jih odcedite in postavite na stran, da se ohladijo.

  2. korak

    Sredico lubenice narežite na majhne koščke. Olive in feto odcedite, papriko pa zrežite na manjše kose.

  3. korak

    Na nabodala izmenično natikajte ohlajene torteline, olive, feta sir, koščke lubenice in papriko.

  4. korak

    Liste mete dobro sesekljajte. Nabodala razporedite na servirni krožnik in jih potresite z meto, poprom ter nanje pokapajte malo oljčnega olja in balzamičnega kisa.

Ustrezne kategorije izdelkov