Grška nabodala s tortelini

dm drogerie markt d.o.o.
2. 7. 2024

Pripravljeno v 30 Min.
fingerfood
•
vegetarijansko
Sestavine
za 7 obrokov
za grška nabodala s tortelini
250 g dmBio tortelinov z zelenjavnim polnilom
200 g lubenice
1 kozarec dmBio kalamon oliv
125 g vložene rdeče paprike s feta sirom
150 g kock vloženega feta sira 2 stebli mete
2 stebli mete
grobo mlet poper
2 žlici dmBio oljčnega olja
2 žlici dmBio balzamičnega kisa
Priprava
grških nabodal s tortelini
korak
Torteline skuhajte po navodilih na embalaži, jih odcedite in postavite na stran, da se ohladijo.
korak
Sredico lubenice narežite na majhne koščke. Olive in feto odcedite, papriko pa zrežite na manjše kose.
korak
Na nabodala izmenično natikajte ohlajene torteline, olive, feta sir, koščke lubenice in papriko.
korak
Liste mete dobro sesekljajte. Nabodala razporedite na servirni krožnik in jih potresite z meto, poprom ter nanje pokapajte malo oljčnega olja in balzamičnega kisa.