Glavna navigacijaNavigacija po kategorijahGlavna vsebina

Veganska kaša z mangom in jagodami

dm drogerie markt d.o.o.

2. 7. 2024

Pripravljeno v 20 Min.

zajtrk

hitro in preprosto

vegansko

Sestavine

za 4 obroki

vegansko kašo z mangom in jagodami

  • 400-450 ml dmBio mandljevega ali sojinega napitka

  • 150 g dmBio polnozrnatih žitnih kosmičev za kašo

  • 1 žlica dmBio sončničnega olja

  • Sezonsko sadje, na primer: 2 banani, 1 jabolko, 8 jagod in 1 mango

  • 3 žlice dmBio rjavega trsnega sladkorja

Priprava

veganske kaše z mangom in jagodami

  1. korak

    Rahlo segrejte rastlinski napitek in ob stalnem mešanju vanj stresite kašo. Pri nizki temperaturi kuhajte približno 5 minut in medtem neprestano mešajte.

  2. korak

    V ponvi segrejte olje. Banane, jabolko in mango na srednji do visoki temperaturi z vseh strani pražite približno 1 minuto.

  3. korak

    Nato ponev odstavite z ognja, sadje potresite s sladkorjem in ponev dvakrat pretresite.

  4. korak

    Kašo razdelite v sklede, dodajte karamelizirano sadje in okrasite z jagodami.

Ustrezne kategorije izdelkov